Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Halk eğitimin son sergisi Erdekte açıldı

Halk eğitimin son sergisi Erdekte açıldı

Erdek Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü 2012/2013 eğitim-öğretim dönemi kursiyerlerin yaptıkları el emeği-işi ürünlerinin yer aldığı sergi ilçemizde törenle açıldı.

Erdek Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü 2012/2013 eğitim-öğretim dönemi kursiyerlerin yaptıkları el emeği-işi ürünlerinin yer aldığı sergi ilçemizde törenle açıldı.
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen 2012/2013 eğitim-öğretim yılı yılsonu sergilerinin sonuncusu Erdek Yosun Cafede düzenlenen törenle hizmete girdi.
4 Haziran Salı günü Çeltikçi Köyünde açılarak başlayan sergi programının sonuncusu Perşembe günü ilçemizde düzenlenen görkemli bir törenle son buldu.
Sergi törenine protokol ve halk büyük ilgi gösterdi. Erdek Kaymakam İsmail Kaygısız, Garnizon Komutanı Dz. Dr. Kd. Albay İskender Tunaboylu, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, CHP Erdek İlçe Başkanı Hüseyin Sarı ve meclis üyeleri ile Daire Amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşları serginin açılışında yer aldı.       
Serginin açılış töreninde bir konuşma yapan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız "Bugün son derce sevinçliyim çünkü yüzlerce kursiyerimiz bugün sertifika almaya hak kazandı" dedi.
Kaygısız, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün gururluyum çünkü öğrencilerimiz birçok eser meydana getirdiler ve sertifika almaya hak kazandılar ve sizlerin huzurunda bu öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yine sizlerin huzurunda bu kurslarımızda görev alan Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde sayısız kurslar açtık açmaya devam da edeceğiz. Aklınızdan geçebilecek her alanda bizler sizlere kurs açmaya hazırız."
Kaymakam Kaygısız`ın konuşmasının ardından kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencilerin sertifikaları dağıtılırken yine Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırlamış olduğu yöresel danslar, törene katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. Sertifika töreni ardından sergi salonunun kurdelesi kesilerek halk eğitim kursiyerlerinin yıl boyunca gerçekleştirdikleri eserler dikkatli gözlerle incelendi.
Haber : Taygun Ertan 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı