Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Halk Eğitimden yeni dönem kurs hazırlığı

Halk Eğitimden yeni dönem kurs hazırlığı

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2013/2014 eğitim-öğretim dönemi açılması planlanan kurslar belli oldu.

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2013/2014 eğitim-öğretim dönemi açılması planlanan kurslar belli oldu.
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Erol Gülle, 2013-2014 eğitim öğretim yılında açılacak kurslar ile ilgili bilgi verdi.
Erol Gülle, Erdek merkez ve köylerinde açılacak kursların, kişisel gelişimi sağlamak ve meslek edinmek için iyi bir fırsat olduğunu söyleyip, her yaştan vatandaşlarımız için yararlı olacağını belirtti.
21 farklı alanda kurs açılmasının planlandığını kaydeden Gülle, "Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızın müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekiyor. Ayrıca gelecek olan farklı alanlardaki kurslar olduğu takdirde yine müdürlüğümüzün kapıları herkese açıktır.`` dedi. 
Açılması Planlanan Kurslar: Bilgisayar İşletmeciliği, Bilgisayar Destekli Muhasebe, İngilizce 1-2, Açık Lise Sınavlarına Hazırlık (İngilizce Dersi), El Sanatları, Dikiş - Nakış, Giyim Teknolojisi, Resim, Ahşap Boyama, Katı,Sıvı,Gaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi, Havuz Suyu Operatörlüğü, Fotoğrafçılık, Evde Çocuk Bakımı, Hasta ve Yaşlı Refakatçisi, Cenaze Hizmetleri, Emlak Danışmanlığı, Latin Dansları, Halk Oyunları, Bağlama Eğitimi, Türk Halk Müziği, Okuma - Yazma


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli