Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayrak:

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayrak:

Erdek'e en iyi hizmeti vermeye çalışmanın heyecanı içindeyim.”

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak, “Erdek’e en iyi hizmeti vermeye çalışmanın heyecanı içindeyim” dedi.
1960 yılında, Erzincan’da doğan Bayrak, 1986-1987 eğitim-öğretim yılında atandığı, Erdek’e bağlı Ormanlı Köyü’ndeki ilkokulda 8 yıl süreyle görev yapan Bayrak, daha sonra Erdek Atatürk İlkokulu’na atandığını, oradan da 4 Aralık 2014 günü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne getirildi.
İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak en iyi hizmeti vermeye çalışacağını vurgulayan Bayrak, hâlen Erdek sınırları içinde, 38 kurs merkezinde, 800 kursiyere eğitim verdiklerine dikkati çekerken, şu bilgiyi verdi:
“Merkezdeki kurs merkezlerimizin yanı sıra eskiden köy, şimdi mahalle olan 7 yerde de kurslarımız var. Bu mahallelerde ağırlıklı olarak biçki, dikiş-nakış eğitimi veriliyor. İki müdür yardımcısı, 2 memur, 7 kadrolu öğretmenin yanı sıra ihtiyacımıza göre uzman öğreticilerle çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda turizm sektörü, zeytincilik ve arıcılık gibi branşlarda da kurslar açmayı düşünüyoruz.”



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı