Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Halk Eğitimden üniversitelere ücretsiz hazırlık kursu

Halk Eğitimden üniversitelere ücretsiz hazırlık kursu

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, YGS ve LYS´ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs vermeye hazırlanıyor.

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, YGS ve LYS´ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs vermeye hazırlanıyor.
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde, liseden mezun olan öğrencilere yönelik verilecek YGS ve LYS´ye hazırlık kurs kayıtlarına başlandı.
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, mezun öğrencilerin sınavlara hazırlıkta eksiklerini tamamlamak için Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde YGS ve LYS´ye hazırlık kursu açtıklarını belirterek, kursiyerlerin bu kursları çok iyi değerlendirmelerini istedi.

/resimler/2015-7/9/1741341786040.jpg
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak´ta açmayı planladıkları ücretsiz kurslar hakkında yaptığı konuşmada, bu yıl dershanelerin kapanacağını hatırlattı. 

Bundan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitim Destekleme ve Yetiştirme Kursları yönergesi gereği, liseden mezun olan tüm öğrenciler için YGS ve LYS´ye hazırlık kursları açtıklarını belirten Bayrak, ?Önümüzdeki yıldan itibaren yurt genelinde dershaneler kapatılacak. Milli Eğitim Bakanlığı kapatılacak dershanelerden dolayı öğrencilerin mağduriyetini gidermek adına çok güzel bir projeyi uygulamaya koyarak Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde üniversite yerleştirme kurslarını hizmete soktu. Bu kapsamda ilçemizde de kurslarımıza kayıtlar başladı. Kurslarımızda matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, tarih ve felsefe gibi alanında deneyimli ve tecrübeli öğretmenlerimiz ders verecek. 15 Ağustos´ta başlayacak olan kurslarımızda toplamda 256 saat sürecek olan ücretsiz kurslarımıza katılmak isteyen mezun öğrencilerimiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´ne müracaat ederek kurslarımıza katılabilirler.? diye konuştu.

Haber : Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false