Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Halk Eğitim Merkezinde değerlendirme toplantısı

Halk Eğitim Merkezinde değerlendirme toplantısı

Erdek Halk Eğitim Merkezi´nde Eylül ayından Aralık ayına kadar olan dönemde açılan kurslar değerlendirildi.

"Hayat Boyu Öğrenme" Halk Eğitim İş Birliği Komisyon toplantısı dün gerçekleştirildi. Erdek Kaymakamı Hasan Erkal´ın başkanlığında toplanan komisyonda Erdek Halk Eğitim Merkezi´nde Eylül ayından Aralık ayına kadar olan dönemde açılan kurslar değerlendirildi.
Erdek Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında geride bıraktığımız dönemde açılan kurslar, kurslara katılan kursiyer sayıları hakkında komisyona bilgi veren Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, yeni dönemde açılacak kurslar hakkında da açıklamalarda bulundu.
Komisyona katılan mülki ve idari amirler, ilçede açılması plânlanan kurslar hakkında bilgi aldıktan sonra kendi düşün-celerini de dile getirdi.

Erdek Ticaret Odası Başkanı Mimar Özlem Sarı, unutulmaya yüz tutmuş olan el sanatları hakkında kurslar açılması yönünde görüş bildirirken, Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı da, "Turizm Rehberliği" konusu hakkında belediye ile birlikte koordineli bir kurs açılabileceğini gündeme getirdi.
Erdek Kaymakamı Hasan Erkal´ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar, Dz. Yarbay Murat Hıçkırık, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Kocatürk, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Adem Erdem Eren, Erdek Ticaret Odası Başkanı Mimar Özlem Sarı, Erdek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali Mazak ve mülki amirler katıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli