Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Halk Eğitim kurslarında 2333 kursiyer var

Halk Eğitim kurslarında 2333 kursiyer var

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün açtığı kurslar sürüyor. Kurum müdürü Yusuf Bayrak, hâlen toplam 93 kursa, 2333 kursiyerin katıldığını açıkladı.

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün açtığı kurslar sürüyor. Kurum müdürü Yusuf Bayrak, hâlen toplam 93 kursa, 2333 kursiyerin katıldığını açıkladı. Bu ay içinde ?yaşlı bakım kursu?nu da açacaklarını belirten Bayrak, şunları söyledi:
?Bu kursu da çok önemsiyoruz. Geçen yıl ilkini açtığımız bu kursa katılan 40 kişiye sertifika vermiştik. Bunların neredeyse tamamına yakını büyük kentlerde iş buldu. Bu sertifikaya sahip olanlar, Bandırma, Bursa, İstanbul gibi büyük kentlerdeki özel hastanelerde de iş buluyorlar. Bu yıl da aynı kursu açacağız. Kursumuz için 30 dolayında başvuru yapıldı. Kursumuzda kendi rehber öğretmenlerimizin yanı sıra sağlıkçılar da ders verecekler.?
Üniversiteye hazırlık kurslarının da sürdüğünü, bu kurslarda büyük başarı elde ettiklerini vurgulayan Bayrak, ?Her yıl, üniversite sınavlarında Erdek´ten başarı sağlayan ilk 4 kişi bizim kurslarımıza katılanlardan çıkıyor? dedi.
Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak, önümüzdeki günlerde ayrıca ?zeytin ağacı budama kursu? açacaklarını da sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli