Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Halitpaşadaki baz istasyonu kaldırıldı

Halitpaşadaki baz istasyonu kaldırıldı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Halitpaşa Mahallesi Memduh Arslan Sokakta bir binanın teras katında bulunan baz istasyonunu kaldırma sözünü tuttu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Halitpaşa Mahallesi Memduh Arslan Sokak`ta bir binanın teras katında bulunan baz istasyonunu kaldırma sözünü tuttu.
Memduh Arslan Sokak güzergahında bulunan ve halkın sağlığını tehdit eden bir GSM şirketine ait baz istasyonu yerinden söküldü. Erdek Belediye Başkanı Aysan`ın girişimleriyle sökülen baz istasyonu sonrasında çevre halkı da duyduğu memnuniyeti belediye başkanı Aysan`a teşekkür ederek gösterdiler. Çevre sakinleri insan sağlığını tehdit eden baz istasyonun kaldırılmasıyla rahat nefes almış oldu.
Baz istasyonunun yerinden sökülmesi için uzun zamandır girişimlerini sürdürdüklerini belirten Erdek Belediye Başkanı Aysan, "Halitpaşa Mahallesi sakinlerine bu baz istasyonunu kaldıracağımızın sözünü vermiştik. 
Zamanında yapılan ve kamufle edilen bu baz istasyonunun buradan sökülmesi gerekiyordu. İnsanların sağlığını tehlikeye atan bu baz istasyonunun burada durması mümkün olamazdı. Bizde baz istasyonunu buradan kaldırarak vermiş olduğumuz sözü tuttuk. Hiçbir şey insan sağlığının önüne geçemezdi." dedi.
Baz istasyonu Salı günü GSM Şirketi`nin oparatör yetkilileri tarafından, sökülme çalışmaları devam ederken, Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Kara, çok sayıda mahalle sakini ve basın mensubu baz istasyonu sökümünü birlikte izlediler. Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Recep Kara, GSM Baz İstasyonun kaldırılması ile ilgili yaptığı çalışmadan dolayı mahalle sakinleri adına belediye başkanına teşekkür çiçeği sundu.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı