Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Halitpaşa İlköğretimde 23 Nisan Şenliği

Halitpaşa İlköğretimde 23 Nisan Şenliği

Halitpaşa İlköğretim Okulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri yapıldı.

Halitpaşa İlköğretim Okulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri yapıldı.
Halitpaşa İlköğretim Okulu`nun bahçesinde düzenlenen 23 Nisan şenliklerine Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Halitpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Beyazıt, okulun öğretmenleri, öğrenciler ile öğrencilerin velileri katıldı.
Güneşli ve güzel bir havada gerçekleştirilen 23 Nisan Şenliklerinde Halitpaşa İlköğretim Okulu`nun Anasınıfı, 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin yer aldığı gösteriler izleyenleri adeta büyüledi.
Ana sınıfı öğrencilerinin sergilediği pamuk prenses ve yedi cüceler oyunuyla gösterdikleri performansla izleyenlerden bol bol alkış aldı.
Geçtiğimiz gün Halitpaşa İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen gösteriler de, daha üst sınıf öğrencileri ise müzikli oyunlar ile velileri coşturdu. Günün en güzel gösterisini sunan 4. öğrencilerinin İspanyol dansı Tango gösterisi ise güne damgasını vurdu.
Okulun 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan folklor ekibinin, ülkemizin değişik yörelerine ait sergiledikleri oyun havaları büyük bir beğeni ile izlendi.
Gösterileri büyük bir coşkuyla izlediklerini bildiren öğrenci velileri, "Gösteriler muhteşemdi. Bu kadar küçük çocukların böylesine kalabalık bir gösteriyi başarıyla sunmasını sevinçle izledik. Başta okul yöneticileri olmak üzere, öğretmenleri ve öğrencilerin hepsini kutlarız. Hepsi harikaydı" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı