Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Halı Saha Tesisleri alkoliklerin mekanına dönüştü

Halı Saha Tesisleri alkoliklerin mekanına dönüştü

Manyas İmam-Hatip Ortaokulu´nun arka bahçesine yapılan halı saha tesislerinin kaderine terk edilmesiyle birlikte söz konusu tesisler alkoliklerin mekanına dönüştü.

Manyas İmam-Hatip Ortaokulu´nun arka bahçesine geçtiğimiz yıllarda yapılan halı sahanın ekonomik değerini yitirmesi üzerine halı saha maçları Salur Anadolu Teknik Lisesi bahçesine yeni yapılan sahada yapılmaya başlandı.
İmam-Hatip Ortaokulunun bahçesindeki halı sahanın kullanılmaması nedeniyle burada ki soyunma ve hakem odaları bazı gençlerin kötü amaçlı işlerde kullandıkları mesken halini aldı.
Yaşanan bu gelişmeleri değerlendiren Manyas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Egen, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Söz konusu tesislerdeki odalarda sigara izmaritleri başta olmak üzere, kırılıp, dökülmüş çerçeveler ve kapılar ile yerlerin boya içerisinde içler acısı durumuna bir son verilmesini isteyen Manyas halkı, şu ifadelere yer verdi: ?Üzerinde Gençlik Merkezine ait ahşap bir bina bulunan bu tesisin kapılarının kilitli olmasına rağmen kendini bilmez bazı kötü niyetli gençler tarafından zarar verilmesine anlam vermek ise imkansız, kendilerine ait bir gençlik merkezinin altında hoş olmayan görüntüler sergilenmesine kuşkusuz insan üzülüyor. Kamuya ait bu tür tesislerin korunması noktasında daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğini bilmemiz gerekiyor.?
Haber : Süleyman Özaydın



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli