Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hakemlerden Erdeksporlu futbolculara seminer

Hakemlerden Erdeksporlu futbolculara seminer

Erdeksporlu futbolcular yeni oyun kuralları hakkında bilgilendirildi. Balıkesir Süper Amatör Kümede mücadele eden Erdeksporun A takım ile alt yapı sporcularına Balıkesir İl Hakem Kurulu Eğitimcisi Akın Songer tarafından seminer verildi.

Erdekspor`lu futbolcular yeni oyun kuralları hakkında bilgilendirildi.
Balıkesir Süper Amatör Kümede mücadele eden Erdekspor`un A takım ile alt yapı sporcularına Balıkesir İl Hakem Kurulu Eğitimcisi Akın Songer tarafından seminer verildi.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Mehmet Özkan, Balıkesir İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Mustafa Işıktaş ve İl Hakem Kurulu Raportörü Şenol Durmuş`un da hazır olduğu seminer Erdek 18 Eylül Stadındaki spor sosyal tesisleri toplantı salonunda düzenlendi.
Erdek Belediyesi`ne ait 18 Eylül Stadı spor sosyal tesisleri toplantı salonunda düzenlenen seminerde, kulüp yöneticilerine, teknik heyete ve futbolculara, futbol yeni oyun kuralları anlatıldı.
Yaklaşık 2 saat devam eden seminerde, kırmızı-beyazlı futbolcular, oyun kurallarını ve değişen futbol kurallarını büyük bir dikkatle dinledi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdekspor`un iskeletinin çoğunlu Erdek`li gençlerden oluşan bir takım yapmak için başlatılan çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Her zaman söylediğim gibi "Erdek`te yaşayan herkes Erdek`lidir" şeklinde konuşan Aysan, dediğim gibi iskeleti ilçemizde yaşayan gençlerden oluşan, çevre ilçelerden de az sayıda takviye yaparak yolumuza devam ediyoruz. Bizleri kırmayarak Balıkesir`den gelen konuklarımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Aysan`dan sonra söz alan Balıkesir İl Hakem Kurulu Eğitimcisi Akın Songer, futbol oyun kurallarını en ince ayrıntılarına kadar projeksiyon eşliğinde anlattı. 
Seminere, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık ve yönetimi, Sportif Direktör Süleyman Takunyacıoğlu, Teknik Direktör Haydar Akyüz, Alt Yapı Antrenörü Mehmet Gündoğan, Erdekspor A Takımı ile U-13 ve 14, U-17, U-19 takımlarının futbolcuları katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli