Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hakemler açıklandı

Hakemler açıklandı

Bandırmaspor-Bayburt maçının hakemi Ankara´dan

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu(MHK), hafta sonunda oynanacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 2. Türkiye Ligi Kırmızı Gruba dahil olarak 22 Eylül 2019 Pazar günü, Bandırma Onyedi Eylül Stadı´nda, saat 16.00´da başlayacak Bandırmaspor-Bayburt Özel İdare Spor karşılaşmasında Ankara bölgesi klasman hakemi Burak Olcar düdük çalacak. Olcar, öğretmen olarak görev yapıyor.
Maçın kıdemli yardımcı hakemliğini Boran Turhan yapacak. Ankara bölgesi klasman yardımcı hakemi kokardı taşıyan Turhan, muhasebe sektöründe çalışıyor.
Karşılaşmanın diğer yardımcı hakemliğini İsmail Taygun Tasalı üstlenecek. Zonguldak bölgesinden klasman yardımcı hakemi olan Tasalı, mühendislik görevini yürütüyor.
Maçta dördüncü hakem olarak görev verilen Mustafa Hakan Belder ise Karabük bölgesi klasman hakemleri arasında yer alıyor. Daha önce de Bandırmaspor´un maçlarında görev alan Belder, serbest meslekte çalışıyor.
Karşılaşmanın gözlemciliğini Hayati Ünal, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise İbrahim Onaylı ve Cevdet Yumuşak üstlenecek.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Hakemler açıklandı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli