Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hacı adayları dualarla uğurlandı

Hacı adayları dualarla uğurlandı

Erdekli hacı adayları dün gece dualarla yolcu edildi. İlçemizden, kutsal topraklara gidecek hacı adayları dün gece akşam namazı ile yatsı namazı arasında Erdek Çarşı Camiinde bir araya geldi.

Erdek`li hacı adayları dün gece dualarla yolcu edildi.
İlçemizden, kutsal topraklara gidecek hacı adayları dün gece akşam namazı ile yatsı namazı arasında Erdek Çarşı Camii`nde bir araya geldi.
Erdek Müftülüğü tarafından organize edilen hacı uğurlama töreninde, aileleri ve yakınları ile birlikte çarşı camisinin bahçesini dolduran hacı adayı uğurlama törenin de, Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı ve din görevlileri tarafından hep birlikte dualar okundu.
Son duanın Erdek Müftüsü V. Vehbi Bardakçı tarafından yapılan hacı adayı uğurlama töreninde konuşan Müftü Bardakçı, Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Erdek`ten 12 hacı adayının kutsal topraklara yolcu edileceğini söyledi.
Hacı adaylarının hayırlı uğurlu bir şekilde kutsal topraklara adım atıp hac farizasını yerine getirmesini dileyen Bardakçı, kutsal topraklara gitmek isteyip de gidemeyen  vatandaşlara da hac olayının Cenab-ı Hak`tan kendilerine nasip etmesi duasında bulundu.
Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false