Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gürgen istifa etti

Gürgen istifa etti

Banvitspor´da Hakan Demir dönemi başladı

Banvit Basketbol Kulübü baş antrenörlüğüne Hakan Demir getirildi.
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, düzenlediği basın toplantısında, İstanbul´daki Beşiktaş Sompo Japan yenilgisinin ardından istifasını veren Ahmet Gürgen´in istifasını kabul ederek yerine getirdikleri Hakan Demir ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladıklarını belirtti.
Banvitspor´un yeni baş antrenörü Demir, ?Bu kulüp çatısı altında çalışmak yıllardır hayalimdeydi. Banvit takımı bugün geçici ve zor bir süreçten geçiyor. Tüm Bandırmalıların, camianın ve taraftarlarımızın da desteğiyle bu zor günleri atlatarak, eski, başarılı günlerimizi yeniden geri getireceğimize inanıyorum. Bugün her ne kadar play-off hedefinden uzak görülsek de play-off şansımızı zorlayacağız. Yine Avrupa´da da ilk turu geçerek play-off´lara yükselmek istiyoruz? dedi.
Banvit Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk da, ?Takım olarak iyi bir yerde değiliz. Şimdi Hakan Hoca ile yeni bir sayfa açıyoruz. Hocamızın, bilgi ve deneyimiyle genç kadromuza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Gürgen istifa etti
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli