Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Güreşlerin yeri değişti

Güreşlerin yeri değişti

Erdek Yağlı Güreşleri´ne en az 30 başpehlivan katılacak

2. Erdek Yağlı Güreşleri?ne en az 30 başpehlivan katılacak. 13 kategoride gerçekleştirilecek olan güreşler, bu yıl Hava Kuvvetleri Kampı´nın arkasındaki çayırlık alanda yapılacak. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, kendisini ziyaret eden Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkanı ve güreş organizatörleriyle ilgili bir görüşme yaparak, 29 Ağustos 2015 Cumartesi günü yapılacak yağlı güreşin ayrıntıları üzerinde durdu. Başkan Sarı, şu bilgiyi verdi:
?Geçen yılki güreşler, 18 Eylül Stadı´nda yapılmıştı. Ancak güreşçilerin kullandığı yağ, stadın çimlerini yakarak, zarar verdi. Bu yıl, stadımızın çim zeminini yeniledik. Aynı olumsuzluğu bir daha yaşamamak için güreşlerimizin yapılacağı alanı değiştirdik. Güreşlerimiz, bu yıl, Hava Kuvvetleri Komutanlığı´nın arkasındaki alanda yapılacak.?
Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Orhan Turaçlı da güreşlere tüm güreş severleri davet ettiklerini vurgularken, şöyle konuştu:
?Erdek yağlı güreşleri, başpehlivanların katılım sayısı olarak, Kırkpınar´dan sonra ülkemizin en büyük ikinci güreş organizasyonudur. Bu yılki güreşlere, en az 30 başpehlivanımız katılacaktır. Güreş severler, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok zevkli ve çekişmeli, kıran kırana geçecek güreşlere hazır olsunlar.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Güreşlerin yeri değişti
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli