Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Güreş Antrenörü Kurttürk´ün vefatı sevenlerini üzdü

Güreş Antrenörü Kurttürk´ün vefatı sevenlerini üzdü

Geçen hafta beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden güreş antrenörü, yağlı güreş milli hakemi İsmail Kurttürk (63) Türk bayrağına sarılan cenazesi dün ikindi namazında kılınan cenaze namazından ardından

Geçen hafta beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden güreş antrenörü, yağlı güreş milli hakemi İsmail Kurttürk (63) Türk bayrağına sarılan cenazesi dün ikindi namazında kılınan cenaze namazından ardından Bandırma İlçe Mezarlığı´nda toprağa verildi.
Kurttürk´ün cenazesine. AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Orhan Turaçlı,Gönen Belediyesi Güreş Takımı sporcuları, Bandırma Güreş İhtisas Kulübü sporcuları ve kalabalık cemaat katıldı.
Bulgaristan´dan 1978 yılında göçmen olarak ülkemize gelen İsmail Kurttürk, Bandırma Liman İşletmesi´nde işçi olarak çalıştığı sıralarda Güreş İhtisas Kulübü güreşçileriyle güreş sporuna meraklı yüzlerce sporcu yetiştirdi.
Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, disiplinli, çalışkan ve işini çok iyi bilen Kurttürk´ün yerinin doldurulamayacağını söyledi. İsmail Kurttürk evli ve 2 çocuk babasıydı.
Haber: Erdem Özcan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli