Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

GÜNMARSİFED adıyla federasyon kuruldu

GÜNMARSİFED adıyla federasyon kuruldu

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) Kuruldu

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) Kuruldu
BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği, ÇASİAD Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği, BANSİAD Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği, BİSİAD Biga Sanayici ve İşadamları Derneği, BAGİAD Balıkesir Genç İş Adamları Derneği, BANGİAD Bandırma Genç İşadamları Derneğinin katılımı ile GÜNMARSİFED Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonunun resmi kuruluşu gerçekleştirildi.
TR 22 Güney Marmara Bölgesindeki İş Dünyasının temsilcileri konumundaki Derneklerin güç birliğini sağlayacak Federasyonun kurulması çalışmaları bir süredir devam ediyordu.
BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Üyesi M. Çetin Mirap, bu süreçte değerli zamanlarını, tecrübe ve bilgi birikimlerini esirgemeyen ilgili derneklerin Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanları ile yapılan görüşme, toplantı ve çalışmalar neticesinde bölgemiz iş dünyasına yeni bir soluk getireceğine inandığımız Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’nun (GÜNMARSİFED) kurulduğunu açıkladı.
BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği Hizmet Binasında fiziki merkez yapılanmasını tamamlayan federasyonun Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığına İsa Tamer Çelik’in getirildiğini belirten Mirap, “Yönetim Kurulu Başkanlığını değişimli olarak tüm üye derneklerin almasının prensip kararına bağlandığı Federasyonun Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliklerine; ÇASİAD Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Erdal Akarsu, BANSİAD Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı M. Çetin Mirap, BİSİAD Biga Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Zekai Baş, BAGİAD Balıkesir Genç İş Adamları Derneği Başkanı Rahmi Kula, BANGİAD Bandırma Genç İşadamları Derneği Başkanı İsmail Çoban’ın seçildiğini dile getirdi.
Mirap, federasyonumuzun amacını şöyle açıkladı: “TR22 (Balıkesir ve Çanakkale) bölgesi ve yakın çevresinde faaliyet gösteren, ortak ilke ve hedefleri benimseyen, kuruluş amaçları aynı sanayici ve işadamları derneklerinin ortak sesi olarak bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomik politikalarının oluşturulmasına katkıda bulunmak, bölgesel ve sektörel kalkınma vizyonları geliştirerek uluslararası entegrasyona ve rekabet gücünün artırılmasına yardımcı olmak, projeler geliştirmek, iş dünyasını ilgilendiren sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyuna, yetkili kurumlara duyurmak amacıyla, üyeleri arasında güç birliği sağlayarak ortak çalışma zemini oluşturmaktır.”



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı