Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Gültekin Mutluya plâket

Gültekin Mutluya plâket

Bandırma Emek Platformu, iki yıldır platformun sözcülüğünü üstlenen Eğitim-Sen Bandırma Şubesinin eski başkanı Gültekin Mutluya plâket verdi. Geçtiğimiz aylarda edebiyat öğretmenliğinden emekli olan Mutluya plâketini, Petrol-İş Sendikası Bandırma

Bandırma Emek Platformu, iki yıldır platformun sözcülüğünü üstlenen Eğitim-Sen Bandırma Şubesi`nin eski başkanı Gültekin Mutlu`ya plâket verdi. Geçtiğimiz aylarda edebiyat öğretmenliğinden emekli olan Mutlu`ya plâketini, Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, sendikada düzenlenen bir toplantıda, platformda yer alan sendikaların başkanları ile birlikte verdi. Kayan, Mutlu`yu kutlayıp, emekleri için teşekkür etti. Mutlu da duygularını açıklarken, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da emeğin önündeki engellerin kaldırılması amacıyla çabalarını sürdüreceğini belirtti.
Emek Platformu`nun dönem sözcülüğünün iki yıl süreyle sendikalarına geçtiğine işaret eden Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan, 11 Aralık Çarşamba günü, saat 17.30`da düzenleyecekleri toplantıya DİSK Genel Başkanı Kani Beko`nun da katılacağını, toplantıda kıdem tazminatının fona devri, özelleştirmenin engellenmesi, devlet kurumlarında hizmet alımı uygulamasına son verilmesi, örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması ve TBMM`de görüşülmek için bekleyen, işçileri yakından ilgilendiren yasalar hakkında düşünce alışverişinde bulunulacağını sözlerine ekledi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false