Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gülhan ve Çakmaka milli davet

Gülhan ve Çakmaka milli davet

18 Eylül Ortaokulu Atletizm takımını başarıdan başarıya koşturan Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ile sporcularından Aleyna Çakmaka milli davet geldi.

18 Eylül Ortaokulu Atletizm takımını başarıdan başarıya koşturan Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ile sporcularından Aleyna Çakmak`a milli davet geldi.
Milli davet hakkında görüşlerini bildiren Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, bu davetin uzun yıllar çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.
7 yıldan bu yana emek verdiklerini hatırlatan Gülhan, "Her zaman hedefler koyduk. Her hedefe ulaştığımızda yeni hedeflerimiz oldu. 7 yıl önce ilçemizde başlayan mücadelemiz Balıkesir`le devam etti. Sayısız il şampiyonlukları yaşadık. Devamında bölge şampiyonlukları ve ardından Türkiye dereceleri geldi. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye Şampiyonu olmaktı. 26 Ocak 2014 tarihinde Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası`nda 400 metre Türkiye Şampiyonluğunu Erdek`e kazandırdık. Artık sırada tek bir hedefimiz vardı o da ülkemizi ay yıldızlı forma altında, sırtında Türkiye yazısı ile temsil etmekti. Çok şükür bu hedefimize de ulaştık" dedi. 
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından 19-24 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak olan 4. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları`na Milli Takım Kafilesine antrenör ve sporcu olarak davet edildiklerini kaydeden Gülhan, "Başta Türk Milli Takımı, Almanya, İspanya, Danimarka, İsveç, Polonya gibi ülkeler olmak toplam 22 ülkeden 518 sporcunun katılacağı Uluslararası yarışta Türkiye`yi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın diyerek sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli