Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Güldürüyorsunuz Erdek halkını!

Güldürüyorsunuz Erdek halkını!

İlçemizde ?günlük olarak yayın yapmaya çalışan yerel bir gazete?, geçtiğimiz günlerde isim vermeden yayınladığı sözde haber ile bizi hedef alarak, taraflı haber yapmakla suçladı.

İlçemizde ?günlük olarak yayın yapmaya çalışan yerel bir gazete?, geçtiğimiz günlerde isim vermeden yayınladığı sözde haber ile bizi hedef alarak, taraflı haber yapmakla suçladı.
Yapılan sözde haberinde, gazetemizin 18 Haziran 2015 tarihli sayısında yer alan ?CHP´li Belediyeden Ağaç Katliamı? haberimizle doğrudan Cumhuriyet Halk Partisi´ni hedef aldığımızı öne sürdü.
Yazımızın başında da söylediğimiz gibi ?günlük olarak yayın yapmaya çalışan? bu gazete, sanki bir tarafsızlık abidesi! ?Yayın yapmaya çalışan? diyoruz, çünkü paşalar, dört duvar arasından kafalarını çıkartıp habere gitmekten aciz, masa başı yayıncılığı kendilerine görev edinmiş, ?kopyala yapıştır? haberciliğini en üst düzeyde yapabilen, haber üretemeyen, üretmeyi bırakın ayağına kadar gelen haberleri bile geri çeviren zat-ı muhterem kişiler!
Tabii, bu durumda ne yapacaklar?
Cumhuriyet Halk Partisi´nin yayın organlığına soyunmuş bu tarafsızlık abidesi(!) gazete, sosyal paylaşım sitelerinden bulduğu her yazıyı haber olarak değerlendirmeye çalışıyor.
Özellikle Erdek Belediyesi´nin sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı her yazıyı, bazen noktası, virgülüne bile dokunmadan sütunlarına taşı yorlar ki, sormayın gitsin. Hele hele bu tarafsızlık abidesi(!) gazete, yine geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir haber ile Erdek Belediyesi´nin bile tep kisini çekmiş ve adeta şaşkınlıklarını gizleyememişlerdir. 

Söz konusu tarafsızlık abidesi(!) gazete, Ocaklar Mahallesi´ndeki kumsal temizleme işlemleriyle ilgili bir haber yayınlarken, yine her zaman olduğu gibi Erdek Belediyesi´nin sosyal paylaşım sitesinde yazılı bulunan bir duvar yazısını adeta Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın ağzından söylenmiş sözler ve gazetecilere verilmiş bir demeç gibi sayfasına taşımıştır.
Tabii, bunun üzerine Erdek Belediyesi, yine sosyal paylaşım sitesinden haberi yalanlamış, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın böyle bir demeci olmadığını kamuoyuna duyurmuştur.
Erdek Belediyesi´nin borazanlığını üstlenmiş, Erdek Belediye Başkanının kendi kişisel sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı haber ve kendi kaleminden paylaşımlarını, noktasına virgülüne dokunmadan sayfalarına taşıyan bu tarafsızlık abidesi(!) gazeteye bir önerimiz olacak. Gazetelerinin künye bölümünde bulunan Genel Yayın Yönetmeni´nin ismini değiştirerek, Hüseyin Sarı yazın, isterseniz!
?Masa başı yayıncılığı? yaparken, gazetelerine haber bulamayınca, Erdek Belediyesi´nin sosyal paylaşım sitesindeki duvar yazılarını bile sayfalarına taşıyan, söz konusu tarafsızlık abidesi(!) gazeteye buradan sadece şu sözü söylemek düşüyor, bizlere.
Güldürüyorsunuz, Erdek halkını!
YENİ?ERDEK



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli