Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Göztepe A.Ş. 3 Bandırmaspor 3

Göztepe A.Ş. 3 Bandırmaspor 3

TFF 1.Lig de ki temsilcisimiz Bandırmaspor ligin 11. Haftasında deplasmanda karşılaştığı zirve yarışı veren Göztepe ile 3-3 berabere kalarak umudunu önümüzde ki haftalara taşıdı.

TFF 1.Lig de ki temsilcisimiz Bandırmaspor ligin 11. Haftasında deplasmanda karşılaştığı zirve yarışı veren Göztepe ile  3-3 berabere kalarak umudunu önümüzde ki haftalara taşıdı.

Göztepe 38´de Jahovic, 41´de de Umut´un golleriyle 2-0 öne geçerken, 43´te Deniz Frikikten muhteşem bir vurusla Bandırmaspor´u umutlandırdı.

Göztepe 55´te yine Umut´la farkı 2´ye çıkarırken 62´de Jahovic kendi filelerini havalandırdı. Bandırmaspor 75´te eşitliği sağlarken karşılaşmada gergin anlar yaşandı. Göztepe´den Halil 76. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Halil´in atılmasıyla Göztepe yedek kulübesinde sinirler gerildi, hakem Çağatay Şahan 77´de Gökhan Karadeniz´e kırmızı kartını gösterdi.

10 kişi kalmasına rağmen rakip kaleye yüklenen Göztepe´de bu kez 85´te Mehmet Erdem kırmızı kart gördü. Maçın 90. Dakikasında ise Bandırmaspor´da  Kıvanç kırmızı kart görenler kervanına katıldı.

Karşılaşma sonunda sarı-kırmızılı taraftarlar sahaya yabancı madde yağdırdı.

2´nci dakikada Halil´in ceza yayının solundan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.
29´uncu dakikada Halil soldan ortaladı, ceza sahında Jahovic´in kafa şutu kaleci Ali´de kaldı.
38´inci dakikada Göztepe gol perdesini açtı. Halil´in yerden pasında ön direkte topa ayak koyan Jahovic takımını öne geçirdi 1-0.
41´inci dakikada Göztepe farkı ikiye çıkardı. Jahovic´in nefis pasında Umut, yakın mesafeden topu boş kaleye gönderdi: 2-0.
43´üncü dakikada Bandırmaspor umutlandı. Kıvanç´ın düşürülmesiyle ceza yayında kazanılan frikik atışında Deniz Kılınç, kaleci Günay´ı harika avladı: 2-1.
55´inci dakikada Göztepe bir kez daha sahne aldı. Leroy´un şık çalımlardan sonra yaptığı nefis ortayı altıpasta Umut gelişine mükemmel bir vuruşla filelere gönderdi: 3-1.
62´nci dakikada Yiğit Gökoğlan´ın sağdan kornerinde ön direkte Jahovic´in ters vuruşu ağlara gitti: 3-2.
75´inci dakikada sağdan hareketlenen Yiğit´in Akıllı pasında Atabey kale sahasında klas ve tek vuruşla skora denge getirdi: 3-3.
76. dakikada Ömer Kandemir´e dirsek atan Halil takımını 10 kişi bıraktı.
77´nci dakikada yedek kulübesinde hakeme itiraz eden Göztepeli Gökhan Karadeniz de direkt kırmızı kart gördü. Göztepe´de Gençer ve Lokman sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkarken, Doğa da oyuncu değişikliği hakkı kalmadığı için son 15 dakikada sakat oynadı.
85´inci dakikada Yiğit´e faul yapan Mehmet Erdem direkt kırmızı kart görürken, Göztepeliler´den hakem Şahan´a büyük tepki vardı.
90´ıncı dakikada George´a faul yapan Kıvanç ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç edildi.

B.  İLK HABER



Anahtar Kelimeler: Göztepe Bandırmaspor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli