Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Görme engelli vatandaşlara baston dağıtıldı

Görme engelli vatandaşlara baston dağıtıldı

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Engelliler Haftası dolayısıyla görme engelli vatandaşlara baston hediye etti.

Başkan Avcı, Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Görme Engelliler Derneği ve Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği´ni ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Görme Engelliler Derneği Başkanı Salih Mehmet Aslan şunları söyledi: ?Altıeylül Belediyesi Gerek Engelliler Haftası´nda, gerekse 3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nde bizi yalnız bırakmıyor. Bundan sonra da Altıeylül Belediyesi ile daha aktif projeler yaparak engelli vatandaşlarımızın sorunlarını yerel yönetimler işbirliği ile çözeceğiz. Balıkesir´de engel çeşidi çok, önemli olan belediyelerin ve diğer kurumların engellilerin sorunlarına engelliler ile çözüm bulmalarıdır.?
Görme Engelliler Derneği ziyareti esnasında her bireyin engelli adayı olduğunu belirterek sözlerine başlayan Başkan Avcı ?Engelliler Haftası münasebetiyle Altıeylül Belediyesi olarak Görme Engelli kardeşlerimize baston takdim ediyoruz. Her bir birey engelli adayıdır. Yeter ki kalplerde beyinlerde engel olmasın. Bizim de belediyemizde engelli personellerimiz var onlarla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz de engelli kardeşlerimizin en azından yanında olduğumuzu belirtmek cihetiyle bastonlarımızı takdim ettik. Ayrıca Filistin´de ümmeti Muhammed kan ağlıyor. 60´a yakın sivil hayatını kaybetti.. İsrail ve Amerika´yı kınıyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false