Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Görener´den Banvitspor açıklaması

Görener´den Banvitspor açıklaması

Banvit A.Ş. eski yönetim kurulu başkanı Ömer Görener: ?Banvitspor, Türk basketbolu için önemli bir değerdir?

Banvit A.Ş. eski yönetim kurulu başkanı C. Ömer Görener, Banvitspor Basketbol Kulübü´nün mutlaka yaşatılması ve Türk basketboluna hizmetinin sürdürülmesi gerektiğine dikkati çekti.
Banvitspor´un, Türk basketbolunda özellikle alt yapıda ülkemizde eşi görülmeyen bir düzeni kurduğuna işaret eden Görener, şu değerlendirmede bulundu:
?Galatasaray, Anadolu Efes, Fenerbahçe, Beşiktaş, Daçka gibi İstanbul takımlarının da alt yapıları var ama Banvit´in alt yapısı çok farklı. Çünkü küçük bir kentte, alt yapınıza aldığınız çocukları, gençleri kontrol etme olanağınız çok fazla. Onları bir arada tuttuğumuz için okullarıyla ilişkilerini, derslerindeki başarılarını, arkadaşlarıyla iletişimleri çok iyi izleniyor. Bu sistemi önceden kurmuş olsak da, Banvitspor Kulübü Başkanı Özkan Kılıç çok iyi geliştirdi. Verdiği bu büyük emek nedeniyle Özkan Kılıç kutlanmayı ve övgüyü hak ediyor. Bu düzen kesinlikle sürmeli. Banvitspor, hem Bandırma, hem de Türkiye için çok önemli bir varlık, bir değer. Banvit A.Ş.´nin yeni yönetiminin de bu değeri, ellerinin tersiyle itmelerini doğru bulmuyorum. İnanıyorum ki, onlar da bu değeri yaşatacaklardır. Ancak, basketbolda bir sonraki sezonun hazırlıkları, içinde bulunulan sezonun ortasında başlar. Bu nedenle yeni yönetimin, Ocak 2019 ayı sonuna kadar bu konudaki açık tavrını ve düşüncesini ortaya koyması gerekir.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false