Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Gönenli şoförlere özel hastane desteği

Gönenli şoförlere özel hastane desteği

Gönen Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı.

Gönen Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi arasında sağlık protokolü imzalandı.
İmzalanan protokole göre, odaya kayıtlı 500 civarında üye ile 1. derece yakınları, tedavi ve sağlık hizmetlerinden önemli avantajlardan faydalanacaklar.
Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi ile Gönen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı arasında sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında, Gönen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası`nın 500 civarında üyeleri ile 1. derece yakınları (eş, çocuklar, anne ve baba) Sevgi Hastanesi`ndeki tedavi-sağlık hizmetlerinden % 20 indirimle faydalanacaklar. 
Gönen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Şener, Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi KVC Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Kader Durmaz`ın katılımıyla imzalanan protokolle, kalp ve varis ameliyatlarında fark ücreti alınmayacak. Tedavi, ameliyat ve yatışlarda % 20 indirim uygulanacak. Protokol imza töreninde konuşan Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Şener, ``Öncelikle bu protokol hem üyelerimize hem de Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi`ne hayırlı uğurlu olsun. Bilindiği üzere sağlık, insan hayatındaki en önemli unsurlardan birisi. Biz de buradan yola çıkarak, tüm oda üyelerimizin, 1. derece yakınlarının (eş, çocuklar, anne ve baba) faydalanması amacıyla, Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi`nin sağlık hizmetlerinden % 20 indirimle yararlanmalarını istedik. Üyelerimiz için gerekli olan faaliyetlerimiz, daha geniş kapsamlı olarak bundan sonra da devam edecektir`` dedi. 
Özel Sevgi Hastanesi KVC Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Kader Durmaz, ``Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Şener`in vasıtasıyla tüm oda üyelerine protokolün hayırlı olmasını temenni ediyorum. Oda üyeleri ve 1. derece yakınları (eş, çocuklar, anne ve baba) hastanemizin tedavi-sağlık hizmetlerinden % 20 indirimle faydalanacaklar. Tedavi, ameliyat ve yatışlarda % 20 indirim uygulanırken de, kalp ve varis ameliyatlarında fark ücreti alınmayacak`` dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı