Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gönene katlı otopark

Gönene katlı otopark

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ilçenin ihtiyacı olan projenin yaşama geçirilmesi için düğmeye bastı.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ilçenin ihtiyacı olan projenin yaşama geçirilmesi için düğmeye bastı.
Başkan Yakar, Hizmet Birliğinden Gönen Belediyesine devir edilen eski kömür deposunun bulunduğu 2 dönümlük alana 4 katlı altı otopark en üstü katı Gönen Belediyesi Nikah ve Düğün Salonu projesinin çalışmasının Kasım ayına kadar başlatılacağını açıkladı.
Belediyeden 2. düğün salonu
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Karşıyaka Mahallesinden sonra ikinci düğün salonunu eski kömür deposunun bulunduğu alana yapılacağını söyledi.
Karşıyaka Mahallesine yapılan düğün salonunu kalıcı gelir sağlamak amacıyla Karşıyakaspor Kulübüne tahsis eden Başkan Yakar, Hizmet Birliğinden Gönen Belediyesine devredilen 2 dönüm alan üzerine kurulu eski kömür deposunun bulunduğu alana da 4 katlı nikah salonu yapılacağını bildirdi
Otopark sorunu kökten çözülecek
Altı otopark üstü nikah salonu olarak yapılacak tesisin 4 kat üzerinden projelendirileceğine değinen Başkan Yakar, "Projeyi bu sene içinde yaşama geçirmeyi planlıyoruz. Tesisin üç katı otopark olarak kullanılacak. En üst kat ise Gönen Belediyesi nikah ve düğün salonu olarak halkımıza hizmet verecek. Gönen`in en büyük sorunlarından biri otopark sıkıntısı. Yapacağımız tesisle, şehir içi trafik önemli ölçüde rahatlayacak" dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli