Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Gönene 50 derslik kazandırılacak

Gönene 50 derslik kazandırılacak

Kaymakam Hüseyin Parlak, Borsadan sonra Ticaret Odasını ziyaret etti. Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, işadamlarının yarattıkları istihdam ve ödedikleri vergiyle ..

Kaymakam Hüseyin Parlak, Borsa`dan sonra Ticaret Odasını ziyaret etti. Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette, işadamlarının yarattıkları istihdam ve ödedikleri vergiyle ülkenin gelişimine çok büyük katkı sunduklarını bildiren Kaymakam Parlak, Gönen`de birlikteliğin önemine dikkat çekti. Kaymakam Parlak, Gönen`e orta okul kazandırılması amacıyla protokol imzalanacağını belirterek, "2013-2014`te 50 derslik eğitimin hizmetine girecek" dedi.
 Kaymakam Hüseyin Parlak, Sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini Ticaret Odasıyla sürdürdü. Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan ve yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda, iş dünyasının hem yerel hem de ülke geneline sunduğu katkılar anlatıldı.
İş adamlarının, yarattıkları istihdam, ödedikleri vergiyle ülkenin gelişmesine en büyük katkıyı sunan kesim olduğunun altını çizen Parlak, "devletin, devamlılığının sağlanmasında işadamlarının katkısı yadsınamaz" dedi. 
Toplumun bütün katmanlarının bir parça haline gelmesinin, daha çok istihdam ve vergi anlamına geldiğini, istihdamın olduğu yerde huzurun da olduğuna değinen Parlak, Türkiye`nin, 2013 hedefi olan dünyanın en büyük ilk ekonomisine girebilmesi için toplumun herkesiminin güçlerini birleştirmesi gerektiğini söyledi.
Gönen`in hem sanayi hem de ticari açıdan geleceği parlak olan bir ilçe olduğunu bildiren Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan, "yapılan şehir planlaması da bunu gösteriyor" dedi.
Kurumlar arası işbirliğine de işaret eden Kaymakam Parlak, Gönen`e ikinci bir okul kazandırılması için protokol imzalanacağını belirterek, "2013-2014`te Gönen`de 50 derslik daha eğitimin hizmetine girecek" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı