Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Gönen´e Dev Meydan geliyor

Gönen´e Dev Meydan geliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir´in en büyük meydanlarından birinin kazandırılacağı Gönen´deki meydan düzenleme çalışmasının geleceği ile konuşan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ?Hükümet Konağı ve Askerlik Şubesinin devri konusun

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıkesir´in en büyük meydanlarından birinin kazandırılacağı Gönen´deki meydan düzenleme çalışmasının geleceği ile konuşan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ?Hükümet Konağı ve Askerlik Şubesinin devri konusunda protokol hazırlanmıştı. Yaşanan 15 Temmuz darbesi, protokolün imzalanmasını geciktirdi? açıklamasında bulundu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Balıkesir´in en büyük meydanlarından bir tanesi Gönen´e kazandırılacak. 8 Milyon liraya mal olacak Gönen Meydan projesi de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanacak.
Altı otopark olarak 12 dönüm alana düzenlenecek olan Gönen Meydan projesi kapsamında Hükümet Konağı ile Askerlik Şubesi taşınacak.
Hükümet Konağı ile Askerlik Şubesi binasının taşınma noktasında pürüzlerin giderildiğini açıklayan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ?Hükümet Konağı ile Askerlik Şubesi binasının devri konusunda protokol hazırlanmıştı. 15 Temmuz darbesinin yaşanması, protokolün askıya alınmasına neden oldu? dedi.
Protokol sürecini hızlandı-racaklarını kaydeden Yakar, ?Hükümet Konağının taşınması ve Askerlik Şubesinin kaldırılması yönünde sıkıntı yok. Bakanlıklardan gerekli onaylar alınmıştı. Protokolü en kısa zamanda imzalayıp, Gönen´e kentimize, Balıkesir´in en büyük meydanını Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliğinde kazandırmak istiyoruz.
Altı otopark olarak düzenlenecek yeni meydanımız, Gönen´deki otopark sorununa da çözüm getirecek.? diye konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Gönen Meydan geliyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false