Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Gönende toplandılar

Gönende toplandılar

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Marmara Bölgesi Şubeler Toplantısının 5ncisi TÜMSİAD Balıkesir Şubesinin ev sahipliğinde Gönen Yıldız Otelde yapıldı.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Marmara Bölgesi Şubeler Toplantısı`nın 5`ncisi TÜMSİAD Balıkesir Şubesi`nin ev sahipliğinde Gönen Yıldız Otel`de yapıldı. 
İki gün süren toplantıya 8 ilin şube başkan ve başkan yardımcıları, TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye TÜMSİAD Bölgeler Sorumlusu Hikmet Usta, Genel Sekreter Mehmet Cengiz Metin, şube sekreterleriyle TÜMSİAD Balıkesir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantıda Balıkesir`in ekonomik ve sosyal durumu ele alınırken, TÜMSİAD bölge çalışmalarının analizi, şube faaliyet ve etkinliklerinin aktarımı, genel merkezce şubelerin daha etkin çalışma koordinasyonunu sağlamak hedefiyle hazırladığı programlar görüşüldü. 
Gönen Yıldız Otel`in kaplıca tesislerinden de yararlanan TÜMSİAD üyeleri Balıkesir`in termal turizmde ülkemizde önemli bir konuma sahip olduğuna değinerek, misafirperverlikleri için Balıkesir TÜMSİAD Şubesine teşekkür etti. TÜMSİAD Balıkesir Şube Başkanı Eşref Koçak, katılımcılara teşekkür ederek, bu toplantının Balıkesir`in tanıtımına ciddi katkı sağladığını ve toplantıya ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı