Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gönen´de güvercinler barış için uçuruldu

Gönen´de güvercinler barış için uçuruldu

Barışın sembolü güvercin festivalinde terör lanetlendi.

Gönen Belediyesinin öncül-üğünde Fahri Dilmaç Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 4.Gele-neksel Güvercin Festivali, güvercin meraklılarını bir araya getirdi.
Gönen Belediyesinin öncülüğünde bu sene 4´cüsü düzenlenen Gönen Güvercin Festivali, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale´li güvercin meraklılarını bir araya getirdi. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Güvercin Festivalinin açılışını Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar yaptı. Atatürk ve şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte, şehitler için dua okundu.
Süs ve posta güvercin çeşitlerinin görsel şenlik oluşturduğu festivalin açış konuşmasını yapan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, birlik beraberlik mesajı verdi. Tırmanan terör olayları karşında her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu kaydeden Başkan Yakar, ?Gönen´den tüm dünyaya haykırıyoruz; barış, kardeşlik, sevgi istiyoruz? dedi.
üvercin Severler Derneği Belediye Başkanı Yakar´a plaket verirken, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar da festivalde yer alan çevre il ve ilçe dernek başkanlarına günün anısına plaket verdi.
Haber : Güler Kavak



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli