Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Gönen´de bir işyerinde yangın çıktı

Gönen´de bir işyerinde yangın çıktı

Gönen İlçesinde bir işyerinde başlayan yangın kısa sürede genişleyerek yanındaki iki binaya sıçradı.

Gönen İlçesinde bir işyerinde başlayan yangın kısa sürede genişleyerek yanındaki iki binaya sıçradı. Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle yangın 4 saatte söndürüldü.
Gönen İlçe merkezinde eski köylü pazarının bulunduğu Tahtakale AVM isimli tek katlı işyerinde geçtiğimiz günün gecesi saat 00:30 sıralarında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek, yanındaki 3´er katlı iki binaya sıçradı.

/resimler/2015-7/27/1823244544839.jpg
Mahalle sakinlerinin yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Gönen İtfaiye Grup Amirliği´ne bağlı ekiplerin yanı sıra çevre ilçeler Bandırma, Manyas ve Biga İtfaiye ekipleri ile Bandırma ve Gönen Orman İşletmesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Çarşının tamamen yanmaması için çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında dumandan etkilenen Gönen İtfaiyesi´nde görevli Müfit Eren ile bir vatandaş hastaneye kaldırıldı. İşyerlerinde büyük maddi hasara yol açan yangın, 4 saat süren çalışma sonunda diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürülebildi. İtfaiye ekipleri ve polis yangının çıkış nedenini araştırıyor.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false