Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Gönen İlçesi Uluslararası motokros şampiyonasına hazırlanıyor

Gönen İlçesi Uluslararası motokros şampiyonasına hazırlanıyor

Gönen Motokros Parkurunda uluslararası yarış düzenleniyor.

Gönen Motokros Parkurunda uluslararası yarış düzenleniyor.
Türkiye Motor Federasyonu tarafından Türkiye`nin en seçkin parkurları arasına alınan Gönen Motokros Parkuru uluslararası bir yarışa ev sahipliği yapacak. 
27-28 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleşecek yarışlarda değişik ülkelerden yaklaşık 150 sporcu parkurda yarışacak.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, bu tür heyecanların ilçede artarak devam edeceğini söyledi. Avrupa Motor Federasyonları Birliği yetkililerinin yaptıkları incelemelerden tam puan alan parkurda şimdi büyük heyecan bekleniyor.  
Türkiye Motor Federasyonu yetkilisi Memduh Şenkalaycı, Avrupa`dan gelen yetkililerin parkurdan çok etkilendiklerini belirterek, "Yetkililer parkuru gezdikten sonra bu spora böylesine bir yatırım yapan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a teşekkür ettiler. Burası kısa sürede motor sporları yapılan parkurların içinde fark edilen bir parkur olmayı başaracaktır. Zaten federasyonumuzun düzenlemiş olduğu yarış takvimine dâhil edilen Gönen parkuru şimdi de uluslararası bir yarışa ev sahipliği yapacak. Bu heyecanı bizlere yaşatan ve böylesi bir parkuru Gönen`e kazandıran Gönen Belediye Başkanı Yakar`a federasyon adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 
Başkan Yakar ise konuyla ilgili olarak, Gönenlilerin bu tür heyecanları yaşamalarını istedikleri için çalışmalar yaptıklarını, spor dünyasının değişik branşlarının Gönen`de boy göstermesini arzuladıklarını belirterek, "Motor sporları için uygun bir parkur inşa ederken, ilçemizde bu spora gönül veren vatandaşlarımızın taleplerine de cevap vermiş olduk. Bundan sonra da bu tür hizmetler için vatandaşlarımızdan gelecek talepleri göz önünde bulundurarak planlama yapacağız" açıklamasında bulundu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli