Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gönen Emniyetine araç takviyesi

Gönen Emniyetine araç takviyesi

Gönen Emniyet Müdürlüğüne iki yeni araç hibe edildi.

Gönen Emniyet Müdürlüğü`ne iki yeni araç hibe edildi.
Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne Gönenli iş adamları ile vatandaşların katkılarıyla 2 adet Ford Connect marka araç alındı.
Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne 2 yeni araç alındı. Gönenli iş adamları ile vatandaşların katkılarıyla alınan 2 adet Ford Connect için kurban kesilerek araç teslim töreni düzenlendi. Daha önce de karakol, trafik ve genel hizmetler için kullanılmak üzere Balıkesir`den 3 araç daha gönderilmişti. Son gelen ve ekipler amirliğince kullanılacak 2 araçla birlikte Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü`nün yenilenen araç sayısı 5`e yükseldi.
İki yeni aracın anahtar teslimi, Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası`nda düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi. 
Törene, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Jandarma Komutanı Bnb. Savaş Çağlayan, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Umut Ede, Emniyet Personeli, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri araç alımına katkı sağlayan iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Gönen`li işadamlarının katkılarıyla alınan araçların emniyet müdürlüğüne  hayırlı olması temennisinde bulundu.
Emniyet güçlerinin en iyi ve modern donanımlı ekipmanlara sahip olmalarını, araç ve gereç bakımından gerektiği şekilde donatılmalarının büyük önem taşıdığını ifade eden Parlak, "Bu amaçla hem ilçe emniyet müdürlüğümüz hem de hayırsever vatandaşlarımız el ele vererek 2 yeni aracı daha emniyetimize kazandırdılar. Kendilerine bu gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, araçların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum`` dedi.
Kaymakam Hüseyin Parlak tarafından araçların anahtarları emniyet mensuplarına teslim edildi. Tören, protokol mensuplarına ve gelen misafirlere pilav, ayran ikramıyla sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı