Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gönen Belediyesporda Gineli futbolcu

Gönen Belediyesporda Gineli futbolcu

Bölgesel Amatör Ligde(BAL) mücadele vermekte olan Gönen Belediyespor, kadrosuna bir de Gineli oyuncu kattı.

Bölgesel Amatör Lig`de(BAL) mücadele vermekte olan Gönen Belediyespor, kadrosuna bir de Gineli oyuncu kattı. Savunmada, stoper mevkiinde oynayan Aly Berete, "Gönen Belediyespor`un başarısına katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım" dedi. 3,5 yıldır Türkiye`de bulunduğunu belirten 22 yaşındaki Gineli oyuncu, şunları söyledi:
"Türkiye`yi çok seviyorum. Daha önce kısa bir süre İstanbul Büyükşehir Belediyespor çatısı altında bulundum. Ancak oturma izni sorun olunca buradan ayrılarak, Süper Amatör Lig`de yer alan Haliçspor`da forma giydim. Daha sonra Bilecik Osmanelispor`da oynadım. Yine oturma izni sıkıntısı yaşayınca Ayvalıkgücü`ne geçtim. Orada da bu sorun sürünce Zonguldak Kozluspor`a, oradan da Manisa Belediyespor`a geçtim. Oturma izni sorunumun sürmesi nedeniyle şimdi Gönen Belediyespor`dayım. Bu sorunumu çözümledik. Şimdi Gönen`de olmaktan mutluyum. Gönen Belediyespor`un başarısı için ter dökeceğim."
Eşinin Antalya`da yaşadığını vurgulayan Aly Berete, Türkiye`de birçok menajerin sürekli yalan söyleyerek, yalnızca kendi çıkarlarını düşündüklerini öne sürerken, "Ancak ben, şu andaki menajerimden çok memnunum" diye konuştu.      Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli