Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gönen Belediyespor Sezonu açtı

Gönen Belediyespor Sezonu açtı

Gönen Belediyespor, 2012-2013 sezonunu Erdeksporla oynadığı hazırlık maçıyla açtı.

Gönen Belediyespor, 2012-2013 sezonunu Erdekspor`la oynadığı hazırlık maçıyla açtı.
Şölen havasında geçen sezon açılışında konuşan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yerel yönetim olarak Belediyespor`a ve altyapısına desteklerinin sürdüğünü söyledi.
Geçtiğimiz yıl oynadığı süper amatör ligi şampiyon tamamlayarak profesyonel lige çıkabilmek için Bölgesel Amatör  Lig`e yükselen Gönen Belediyespor, 2012-2013 sezonuna taraftarlarının da desteğiyle merhaba dedi. Şölen havasında gerçekleşen açılışa, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Belediyespor Kulüp Başkanı Hüsamettin Tandoğan, kulüp yönetimi, futbolcular, teknik ekip ve taraftarlar katıldılar. Sezon açılışını Nail Gönenli Şehir Stadı`nda gerçekleştiren Gönen Belediyespor sonrasında Erdekspor`la bir hazırlık maçı oynadı.
Gönen Belediyespor`a Bölgesel Amatör Lig`de başarışlar dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Belediye olarak her zaman Gönen Belediyespor`un yanındayız. Yönetim olarak gerçekleştirilen transferlerle ve takımı emanet ettiğimiz hocamızla hedefimiz, başarılı maçlar yapmak, kazanmak ve Gönen Belediyespor`u zirveye taşımaktır. Takımımızı daha güçlü yapabilmek amacıyla alt yapıya verdiğimiz önemin meyvelerini geçen yılın şampiyonluğuyla aldık. Alt yapıya bundan böyle daha da önem vereceğiz. Bölgesel Amatör Lig`e yükselen Gönen Belediyespor olarak, 2012-2013 sezonunu açmanın mutluluğunu burada hep birlikte yaşıyoruz. Umuyor ve görüyorum ki siz büyük taraftarlarımızın desteği ile takımımız önemli başarıları bu sezonda da kovalayacaktır. Taraftarlarımızın da desteklerini vermelerini ve bizleri yalnız bırakmamalarını istiyor ve başarıya hep beraber ulaşmayı temenni ediyorum`` dedi. Kulüp Başkanı Hüsamettin Tandoğan, Nail Gönenli Stadı`nda düzenlenen tören öncesinde, ``Başta Gönen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Yakar olmak üzere geçen yıl yaşadığımız şampiyonlukta emeği bulunan herkese teşekkür eder yeni sezonda da takımımızın yanında görmeyi temenni ederiz`` dedi. 
Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde, Spor Toto 3. Lig`e çıkabilmek için mücadele edeceklerini ve bunun içinde taraftarların takıma sahip çıkması gerektiğini ifade eden Tandoğan, şunları söyledi: ``Yeşil beyazlı renklere gönül vermiş herkesin;  2012-2013 sezon açılışı hayırlı uğurlu olsun. Bugün açılışımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan ebedi dostumuz Erdekspor kulübü başkan ve yöneticilerine, teknik heyet ve sporcularına teşekkür ediyorum. Sevgili sporseverler; Geçen sezon mücadele ettiğimiz ligi sizlerin desteğiyle şampiyon tamamlayarak profesyonellik hedefimize bir adım daha yaklaştık. Bunun için mutluyuz gururluyuz. Başta Gönen Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Yakar olmak üzere yaşadığımız şampiyonlukta emeği bulunan herkese teşekkür eder yeni sezonda da takımımızın yanında görmeyi temenni ederiz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı