Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Gönen Belediyesinin eski binası AVM oluyor

Gönen Belediyesinin eski binası AVM oluyor

Gönen Belediye Meclisi 2013 yatırımlarını öğrendi.

Gönen Belediye Meclisi 2013 yatırımlarını öğrendi.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, 2013 yılının ilk meclis oturumunda, meclis üyelerini bu sene yaşama geçirilecek proje ve yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.
2013 yılı belediye yatırımları için bütçeden 5 Milyon 173 bin 500 TL ayrılırken, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, bu sene yaşama geçirilecek Düğün Salonu, Yeni Otogar, Galericiler Sitesi ve alışveriş merkezi hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
Yeni yılın ilk meclis toplantısında gündem dışında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, meclis üyelerini yaşama geçirilecek yatırımlar hakkında bilgilendirdi. 
2013 yatırımları için bütçeden 5 Milyon 173 bin 500 TL`lik kaynağın aktarıldığını aktaran Başkan Yakar, Karşıyaka Mahallesine yapılacak olan Düğün Salonu projesinin ihale aşamasında olduğunu, yer değişikliğinden dolayı düğün salonu projesinin ihalesinin geciktiğini anlattı.
Yeni otogar ve galericiler sitesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Yakar, galericiler sitesinin yeni otogarın yanına yapılacağını bildirirken, projelerin bu sene yaşama geçirileceğini söyledi. Eski belediye binasının bulunduğu alana İller Bankasından kredi kullanarak Gönen Belediyesi olarak alışveriş merkezi yapılacağını da kaydeden Başkan Yakar, alışveriş merkezinin projesini meclis üyelerine tanıttı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı