Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gönen Belediyesi faaliyet raporu onaylandı

Gönen Belediyesi faaliyet raporu onaylandı

Gönen Belediyesinin faaliyet raporunun oylandığı Mecliste, Gönen Belediyesi şeffaf belediyeciliğin örneğini sergileyerek 2012 yılı hizmet ve raporlarını Belediyenin web sayfasında Gönen halkıyla paylaşma kararı aldı.

Gönen Belediyesi`nin faaliyet raporunun oylandığı Meclis`te, Gönen Belediyesi şeffaf belediyeciliğin örneğini sergileyerek 2012 yılı hizmet ve raporlarını Belediyenin web sayfasında Gönen halkıyla paylaşma kararı aldı.
Gönen Belediyesi Nisan ayı meclis oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın başkanlığında yapıldı. Bir yıl süreyle görev yapacak belediye encümen üyeliğinin seçiminin yapıldığı Meclis oturumunda, encümene AK Partiden Abdurrahman Kural seçilirken, muhalefet kanadından ise CHP`li Nurettin Özsoy seçildi.
2012 yılı faaliyet raporunun okunup oylandığı Nisan ayı Meclis toplantısında, şeffaf belediyecilik adına önemli bir adım atılıp, bölgede ilk defa 2012 yılının belediye hizmet ve raporlarının belediyenin internet sayfasından yayınlanması kararı alındı.
Gönen Belediyesinin uzlaşı ve demokrasi kültürüyle bölgede örnek olduğunu anlatan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Belediyemizin, 2012 yılı hizmetlerini ve raporlarını belediyemizin internet sayfasından paylaşacağız. Saklayacak hiçbir şeyimiz yok" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli