Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gönen Belediye Başkanı deri fuarında

Gönen Belediye Başkanı deri fuarında

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Deri İşadamları ve Sanayicileri Derneğinin konuğu olarak İstanbulda düzenlenen İstanbul 7. Deri Fuarına katıldı.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Deri İşadamları ve Sanayicileri Derneğinin konuğu olarak İstanbul`da düzenlenen İstanbul 7. Deri Fuarına katıldı.
TÜYAP ve Artı - F Organizasyon işbirliği ile organize edilen 7. İstanbul Deri Fuarı Türkiye Deri Vakfı şemsiyesi altında, Türkiye Deri Konfeksiyoncular Derneği, Türkiye Deri Sanayicileri Derneği, Ege Bölgesi Deri Sanayicileri Derneği, Bursa Deri Sanayicileri Derneği, Çorlu Deri Sanayicileri Derneği, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçılar Birliği, KOSGEB, ile diğer deri derneklerinin ve sektör kurumlarının aktif desteğiyle 17- 19 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi`nde düzenlenen fuara Gönen Deri sanayicileri de tam katılım gösterdi.
Fuar hakkında bilgi veren Başkan Yakar, Gönen Deri İşadamları Derneğinin konuğu olarak fuarda son yenilikleri inceleme fırsatı bulduğunu söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli