Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Gönen baraj yolu yapımını belediye üstlendi

Gönen baraj yolu yapımını belediye üstlendi

Gönen Barajındaki yolun yapımı için protokol imzalanacak.

Gönen Barajındaki yolun yapımı için protokol imzalanacak.
Yapım çalışmalarına hız verilen Baraj Yolunun, İl Genel Meclisinin fesih edilme kararından dolayı Gönen Belediyesi tarafından teslim alınacağını belirten Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Belediye Meclisimizden yetki alıp, Gönen-Yenice yolunun gerek kontrollüğünü belediyemiz tarafından yapılması, gerekse iş bitiminde belediyemizce teslim alınması amacıyla Hizmet Götürme Birliği ile protokol imzalayacağız." dedi.
Gönen Baraj yolunda yol yapım çalışmalarını üstlenen firmanın çalışmalarını hızlandırdığını ifade eden Belediye Başkanı Yakar, Baraj yolunun ilk 12 km`lik kısmında çalışmaların devam ettiğini işaret etti.
Büyükşehir yasasıyla birlikte İl Genel Meclisinin fesh edilme süreci başladı. Yapımı devam eden baraj yolunun kontrollüğünde ve teslim alınması noktasında sıkıntıların yaşanmaması için Gönen Belediyesi olarak devreye girdik şeklinde konuşan Başkan Yakar, "Belediye Meclisimizden yetki alarak, Gönen Baraj yolunu biz teslim alacağız. Kontrollüğü de belediyemiz tarafından yapılacak" dedi.
Gönen Belediyesi ile Hizmet Götürme Birliğinin protokol imzalayacağını vurgulayan Başkan Yakar, "Protokol hazırlıkları başladı" derken, baraj yolunun Aralık ayına kadar teslim edileceğini ve kaynak sıkıntısının bulunmadığını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı