Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Gönen AK Partinin iftar yemeğine 3000 kişi katıldı

Gönen AK Partinin iftar yemeğine 3000 kişi katıldı

Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gönen AK Parti İlçe Teşkilatı ile Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakarın ortaklaşa düzenlediği halk iftarına 3000 kişi katıldı.

Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gönen AK Parti İlçe Teşkilatı ile Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın ortaklaşa düzenlediği halk iftarına 3000 kişi katıldı. 
Gönen Belediyesinin 2004 yılından bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları içeren hizmet kitapçığı iftar öncesinde dağıtıldı. Kitapçık vatandaşlar tarafından dikkatle incelendi.
Gönen`deki iftar yemeğinde, AK Partinin Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Edip Uğur, Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçavan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri ve Gönen halkı yer aldı.
AK Parti Gönen İlçe Başkanı Servet Bıyık, yemek sonunda yaptığı konuşmada partideki birlik ve beraberliğin en iyi şekilde yansıtıldığı geceye katılan milletvekilleri ile ilçe dışından gelen konuklara ve ilçe halkına teşekkür etti.
Bıyık, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın, ilçede güzel projelere imza attığına da yer verip, Yakar`a çalışmalarında başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false