Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Gönen 100. Mahallesine doğalgaz hattı çekildi

Gönen 100. Mahallesine doğalgaz hattı çekildi

Gönen 100. Yıl Mahallesinde yol ve doğal gaz sevinci yaşanıyor.

Gönen 100. Yıl Mahallesinde yol ve doğal gaz sevinci yaşanıyor.
Gönen 100. Yıl Mahallesi`nde başlayan doğalgaz dağıtımı ile birlikte yol ve kanalizasyon çalışmalarına büyük hız verildi. 
Mahallenin büyük bir kısmında kanalizasyonlar yenilenirken, yeni açılan yol ve daha önce alt yapısı olmayan yerlerde kanalizasyon döşeme çalışmaları yapılıyor. 100. Yıl mahalle sakinleri, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a mahalle halkına verdiği sözü yerine getirdiği için teşekkür etti.
Başkan Yakar, 100. Yıl Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda, doğalgaz dağıtımının yapıldığı sokaklarda kanalizasyon ile kazı çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, hava koşullarının el verdiği müddetçe buradaki çalışmaların aralıksız devam edeceğini, Mehmet Efendi Camii yönünden gelişe göre 100. Yıl Köprüsü`nün sol tarafında bulunan cami ve okul tarafında sürdürülen çalışmaların tamamlanmasından sonra diğer tarafta da aynı çalışmaların yapılacağını belirtti. 
Başkan Yakar, 100. Yıl Mahallesi halkına verdiği sözü yerine getiriyor olmaktan duyduğu mutluluğu da sözlerine ekleyerek, Gönen`in tüm mahalleleriyle bir bütün olduğunu ve her mahallenin farklı değerlere sahip olduğunun altını çizdi. 
Bilindiği gibi 100. Yıl Mahallesi sakinleri Başkan Yakar`ı ziyaretlerinde doğalgaz kullanma isteklerini belirtmişler, Başkan Yakar da hem doğalgaz hem de yol ve kanalizasyon konusunda mahalle halkına söz vermişti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli