Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Gönen Meydanı proje çalışmalarına başlandı

Gönen Meydanı proje çalışmalarına başlandı

Proje yapımı gerçekleştiğinde, Balıkesir´in en büyük alanlarından biri Gönen´e kazandırılacak.

Proje yapımı gerçekleştiğinde, Balıkesir´in en büyük alanlarından biri Gönen´e kazandırılacak.
10 dönüm alana sahip Gönen Cumhuriyet Meydanı olarak düzenlenecek alan, araç trafiğine kapatılarak altı otopark olarak hazırlanacak.
Gönen ziyaretinde Cumhuriyet Meydanında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Hükümet Konağının taşınarak, Gönen´e Balıkesir´in en büyük meydanlarından bir tanesinin kazandırılacağını, ayrıca mevcut garaj yerinin de meydan olarak düzenleneceğini açıkladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 milyon liraya mal olacak Gönen Cumhuriyet Meydanı projesinin çalışmalarını başlattı.
Gönen ziyaretinde, düzenleme yapılacak olan Cumhuriyet Meydanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´dan Kaymakamlık Binası ile Askerlik Şubesinin durumları hakkında bilgi aldı.
Hükümet Konağının taşınması gerektiğini vurgulayan Uğur, ?Hükümet Konağını, farklı bir alana taşıyıp, Gönen´e, Balı-kesir´de parmakla gösterilecek, Balıkesir´in en büyük meydanlarından bir tanesini kazandıracağız. Altı otopark olarak düzenlenecek olan Cumhuriyet Meydanı, en az 10 dönüm alan üzerine kurulacak. Proje çalışmalarını başlattık? dedi.
Uğur, ayrıca yeni otogarın yapılacağını mevcut garaj yerinin ise altı otoparklı meydan olarak düzenleneceği bilgisi verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli