Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Gönen CHP´de ön seçim heyecanı yaşandı

Gönen CHP´de ön seçim heyecanı yaşandı

Gönen´de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyeleri belediye başkan adayını belirlemek için sandık başına gitti.

Gönen´de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyeleri belediye başkan adayını belirlemek için sandık başına gitti.
Ön seçim öncesi gazetecilere konuşan CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar, ön seçimi demokrasi şöleni olarak değerlendirdiklerini söyledi.
Acar, devamında şöyle konuştu: ?Demokrasiyi kendi içimizde işleterek yükseleceğiz. Hem ülkemize rahat bir nefes aldıracağız, hem de parti içerisindeki yarışta ipi göğüsleyen arkadaşımızı Belediye Başkanı adayı yapacağız. Demokrasiden kimseye bir zarar gelmez. Demokrasiyi işleterek refaha kavuşabiliriz. Demokrasinin olmadığı yerlerde her türlü melanet mevcuttur. Demokrasinin olduğu yerde iş, ekmek, özgürlük ve rahat bir hayat söz konusudur. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem kendi içimizde, hem de ülkede demokrasiyi geliştirerek yükselteceğiz."
Oy kullanma işlemi 2 Aralık Pazar günü sabah saat 08.00´de Şehit Fehmi Ercan Meydanı´nda bulunan CHP Gönen İlçe Başkanlığı binasında yapıldı.
Oy vermeye ilk gelenler CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar, belediye başkan aday adayı İbrahim Palaz ve belediye başkan aday adayı Metin Nalçacı oldu.
2 aday adayının yarıştığı ön seçimde, Gönen İlçesinde Belediye Başkan adayını belirlemek üzere 301 üye oy kullandı. 280 oy alan İbrahim Palaz, CHP´nin Gönen Belediye Başkan Adayı olurken, diğer aday adayı Metin Nalçacı 12 oy aldı, 9 oyda geçersiz sayıldı
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu