Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gönen Belediyesi´nde yeni dönem

Gönen Belediyesi´nde yeni dönem

101 mahalleli Gönen Belediyesi, muhtarlar için yeni bir uygulama başlattı

Gönen muhtarlarının belediyeye ulaşmalarını kolaylaştırma adına Gönen Belediyesi Muhtarlık Birimi kurdu.
Kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, ?Muhtarlık Birimine, haftanın 7 günü 24 saat ulaşabilecek. Uygulamadaki amacımız, kırsalda yaşanan sıkıntı ve sorunlara anında müdahale edebilmek ve daha kaliteli hizmet götürmek? dedi.
Kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, belediye olarak köylere toplu ulaşım seferlerini Tütüncü Mahallesiyle başlattıklarını açıkladı.
Toplu ulaşım seferi isteyen köylerin taleplerini değerlendireceklerini kaydeden Yakar, köylerde çöp toplamanında düzene oturtulduğunu söyledi.
Akçapınar hudutlarında bulunan Gönen Belediye Çöp depolama tesisinin 2016 Ocak ayında ıslaha alınacağını, Gönen çöplerinin de Susurluk´a gideceğini açıkladı.
Büyükşehir Belediyesinin, Susurluk İlçesine Güney Marmara Bölgesinin çöp depolama ihtiyacını karşılayacak şekilde katı atık çöp depolama tesisi yapıldığını aktaran Başkan Yakar, ?Güney Marmara´da yer alan ilçelerimizin çöpleri Susurluk´ta depolanacak. Bu çöplerden de enerji üretimi yapılacak? diye konuştu.
Gönen Belediyesi bünyesinde kırsal mahallelerin belediyeye daha kolay ulaşmasını sağlama adına Muhtarlık Birimi kurarak yeni bir uygulama başlattıklarını bildiren Başkan Yakar, ?Muhtarlarımız, birime 7/24 saat ulaşabilecek? açıkla-masında bulundu.
Haber : Korkmaz Erdoğan



Anahtar Kelimeler: Gönen Belediyesi yeni dönem
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli