Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gönen Belediye Başkanı Yakar: ?Hizmet bizim işimiz?

Gönen Belediye Başkanı Yakar: ?Hizmet bizim işimiz?

1 Kasım seçimleri öncesi parti teşkilatıyla birlikte sahaya inen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, köy ziyaretlerini Çalıoba ve Asmalıdere ile sürdürdü.

1 Kasım seçimleri öncesi parti teşkilatıyla birlikte sahaya inen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, köy ziyaretlerini Çalıoba ve Asmalıdere ile sürdürdü.
2015 yılında Gönen kırsalında yol, su, kanalizasyon çalışmalarına ağırlık verildiğini, Gönen´e 14 milyon liralık köy yolu yapıldığını hatırlatan Başkan Yakar, 1 Kasım seçimlerinde ?güçlü destek´ istedi .
1 Kasım seçimleri öncesinde AK parti İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına ağırlık verirken, parti teşkilatıyla birlikte sahaya inen Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, köylerde vatandaşlarla kucaklaşıyor.
Asmalıdere, Çalıoba köylerinde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Yakar, hem AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmet ve yatırımları anlattı, hem de ?Muhalefetin iktidar olma gibi bir derdi yok? diyerek muhalefet partilerine yüklendi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin bu sene Gönen´e 14 milyon liralık köy yolu yaptığını hatırlatan Başkan Yakar, ?Ayvalıdere, Şaroluk, Asmalıdere-Kocagöl, Baraj yolu başta olmak üzere Gönen kırsalımızda sıkıntılı köy yolu kalmadı. Fındıklı yolunda çalışma sürüyor. Gönen´e 176 kilometrelik köy yolu yapılıyor. Hizmet bizim işimiz.? dedi.
1 Kasım seçimlerinin Türkiye´nin kader seçimi olduğunu da kaydeden Başkan Yakar, tek başına iktidar için vatandaşlardan güçlü destek isteyerek, ?7 Haziran sonrası Türkiye kaos ortamına sürüklendi. Siyasetteki, istikrasızlık ekonomiye ye de yansıdı. Siz bize seçimlerde kaç yıldız takarsanız, o kadar hizmet gelir. Beş yıldız takarsanız 5 yıldızlı iş yaparız.? diye konuştu.
Hizmetleri, Cumhurbaşkanı ve Başbakan sayesinde yaptıklarını açıklayan Yakar, ?7 Haziran seçimleri iktidar çıkartamadı, iktidarsız bir seçim oldu. Muhalefetin de iktidar olmak derdi yok. Sadece laf üretiyorlar. Böyle muhalefetle biz 2071 yılına kadar iktidarda kalırız.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Korkmaz Erdoğan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli