Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Gönen-Balcı Mahallesine hizmet yağdı

Gönen-Balcı Mahallesine hizmet yağdı

Çevre düzenlemesi yapılan, su şebekesi ve kanalizasyonu yenilenen, DSİ Çay Deresi ıslah projesini başlattığı...

Çevre düzenlemesi yapılan, su şebekesi ve kanalizasyonu yenilenen, DSİ Çay Deresi ıslah projesini başlattığı, Gönen Belediyesinin desteğiyle mera ıslah çalışması başlatılan Balcı Mahallesine, Büyükşehir Belediyesi ile Gönen Belediyesinden hizmet yağdı.
Gönen Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin işbirliğinde, köy içinde üç sokağa parke taş döşenen, çevre düzenlemesi yapılan, su şebekesi yenilenen ve kanalizasyon hattı döşenen köye DSİ´de Çay Deresi ıslah projesi gerçekleştirmeye hazırlanırken, Balcı Mahallesi Muhtarı Şaban Acar, azaları ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanıyla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Hüseyin Yakar´ın gayretleriyle Balcı Köyündeki mera ıslah projesinin de yaşama geçirildiğini dile getiren Muhtar Acar, ?Biz, yıllardır ilk kez bu kadar kaliteli hizmet aldık. Sorunlarımız çözüldü. Belediye başkanımıza ve meclis üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum,? dedi.
Büyükşehirle birlikte köylere götürülen hizmetin kalitesinin yükseldiğini belirten Başkan Yakar ise, ?Bizim için en önemli şey, insanlarımızın mutlu olması, yapılanların takdir ediliyor olması. Halkımızdan da bu takdiri görüyoruz. Gönenimize ve kırsal mahallelerimizde daha fazla ve kalitesi yüksek hizmet götüreceğiz.? diye konuştu.
Haber : Korkmaz Erdoğan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli