Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Gönen 100 bin nüfusa göre hazırlanıyor

Gönen 100 bin nüfusa göre hazırlanıyor

Gönen´e kazandırılacak projeler ihaleye hazır.

Gönen´e kazandırılacak projeler ihaleye hazır.
Gönen Şehir Arıtması projesi, önümüzdeki aylarda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilecek.
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yeni otogarın da büyükşehir belediyesi tarafından ihale edileceği müjdesini verdi.
176 kilometrelik mahalle bağlantılı yoluyla Gönen´e ya tırım hamlesi başlatan Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ilçeye yatırımları gerçekleşiyor.
Gönen´in öncelikli sorunun arıtma olduğu bilgisi veren Başkan Yakar, ?Gönen Şehir Arıtması projesi ile Yeni Otogar projesi Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz tarafından önümüzdeki günlerde ihale edilecek? dedi.
Yakar: ?Büyükşehrin yatı rımları Gönen´de hissedilecek?
Gönen´in öncelikli ve kronikleşmiş sorununun başında şehir arıtması geldiğini kaydeden Başkan Yakar devamında şöyle konuştu:
?Büyükşehir Belediyemiz, Gönen Şehir Arıtması projesini hazırladı. Şehir arıtması, 100 bin kişiye göre projelendirildi. Önümüzdeki günlerde de ihalesi yapılacak. Aynı şekilde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur, Gönen yeni otogar projesinin ihale edileceğinin de sözünü bize verdi. 2015 yılı içinde Gönen´de iki önemli proje ihaleye çıkarak, yaşama geçirilecek. Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içerisinde Gönen´in ve 101 mahallemizin sorunlarını aşacağız.?
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli