Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Gol düellosunun galibi Erdekspor

Gol düellosunun galibi Erdekspor

U-19 Etispor : 3 U-19 Erdekspor : 4

Baştan sona büyük bir mücadele ile geçen maçta gülen taraf misafir takım Erdek`li gençler oldu. Bandırma Sanayi stadında oynanan maçı Onur Karabacak, İsmail Batur ve Göktuğ Dağ hakem üçlüsü yönetti.  
Her iki takımın kazanmak için maç boyu oyundan düşmediği müsabakada hakem üçlümüzün de iyi bir maç yönettiğini söyleyebiliriz. 
Etispor U- 19: Nihat, Abdullah, Caner, Umut, Özkan, Ferdi, Berke, Remzi, Berker, Emrecan ve Sercan on biri ile oynadılar. Goller: Dk. 44 Pen. Berke, 60 Sercan ve 72 Umut
Erdekspor U-19: Barış, Ali, Zafer, Recep, Ferhat, Sercan, Erdi, Serhat, İsmet, Ümit, Kaan ile oynadı. Goller: Dk.28, 33 ve 51 Kaan, Dk 70 İsmet
Oyuna ev sahibi takım Etispor iyi başladı. Yaptığı paslaşmalarla orta alanda etkili olan Etispor bu iyi oyununu golle süsleyemeyince Erdekspor oyunda dengeyi kurarak İsmet`in taşıdığı toplarla Etispor kalesi önünde tehlikeler yaratmaya başladı. 
Nitekim, İsmet`in soldan gelip ortaladığı toplarla kale önünde buluşan Kaan 28 ve 33. dakikalarda gollerini atarak takımını öne geçiren adam oldu. İlk yarının bu skorla biteceği düşünülürken kaleci Barış`ın yaptığı müdahale sonrası verilen penaltıyı Berke plase bir vuruşla gole çevirince ilk yarı 1-2 olarak Erdek lehine kapandı.
İkinci yarıda yine heyecan ve yine iyi bir mücadele vardı sahada. Kaan`ın harika bir vuruşla attığı üçüncü golle farkı tekrar ikiye çıkaran Erdekspor bu kez Sercan`ın golüne mani olamayınca fark yine bire iniverdi 2-3. Ve sahneye bu kez İsmet çıktı ve attığı golle farkı tekrar ikiye çıkarttı 2-4. Ve hemen iki dakika sonra Etispor bu kez Umut`la şansını tekrar arttırdığı golüne kavuştu ama devamını getiremeyince sahadan 3-4  mağlup ayrılmış oldu.
Maçın geneline baktığımızda Etispor topu iyi kullanan takımdı ama fırsatları yakalayan taraf ise Erdekspor`du. Bunda İsmet`in çok hızlı oluşunun büyük etkisi oldu. Her iki takım kalecisi de bol gollü bir müsabakada iyi hareketler yapan oyuncular oldular. Kaan attığı üç golle maçın adamı olurken Etispor`dan Ferdi, Berke ve Emrecan dikkat çeken oyuncular oldular. 
Haber: Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı