Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Gökçe ve Çakır, Pekelle buluştu

Gökçe ve Çakır, Pekelle buluştu

Bandırma Kent Konseyi tarafından Futbol Bizim Dünyamız isimli panel için kentimize gelen Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe ve Zaman Gazetesi yazarı Ahmet Çakır, Belediye Başkanı Sedat

Bandırma Kent Konseyi tarafından "Futbol Bizim Dünyamız" isimli panel için kentimize gelen Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe ve Zaman Gazetesi yazarı Ahmet Çakır, Belediye Başkanı Sedat Pekel`i ziyaret etti. Pekel, deneyimli iki gazeteciyle bir süre sohbet etti. Pekel, her iki yazarın yazılarını da zevkle okuduğunu söyledi. Pekel, görüşmenin ardından, gazeteci Önder Balıkçı ve Önder Balıkçı tarafından yazılıp, Bandırma Belediyesi tarafından bastırılan "Bir Sevdâdır Bandırma" isimli kitabı armağan etti.
Gökçe ve Çakır, öğretmenevini beğendi
Panel için Bandırma`ya gelen Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe Zaman Gazetesi yazarı Ahmet Çakır, panelden önce Bandırma Öğretmenevi`nde bir süre dinlendiler. Öğretmenevi Müdürü Murat Kaçar`la da bir süre sohbet eden Gökçe ve Çakır, öğretmenevini beğendiklerini belirttiler. Öğretmenevi Müdürü Murat Kaçar da, iki deneyimli gazetecinin ziyaretinden mutlu olduğunu vurgulayarak, Gökçe ve Çakır`a büyük ilgi gösterdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false