Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Göçmez mi Koçyiğit mi?

Göçmez mi Koçyiğit mi?

Bandırma Köylere Hizmet Götürme Birliğinin olagan genel kurulu 29 Nisan 2013 tarihinde kaymakamlık toplantı salonunda yapılacak.


Bandırma Köylere Hizmet Götürme Birliğinin olagan genel kurulu 29 Nisan 2013 tarihinde kaymakamlık toplantı salonunda yapılacak. AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği yönetim kurulu üyeliğine il genel meclis üyesi Ahmet Okbay'ı CHP Bandırma İlçe Örgütünün de il genel meclis üyesi Ahmet Göçmez'i aday gösterdiği gelen haberler arasında.

Geçen yıl yapılan seçimlerde İsmet Koçyiğit partisinin Ahmet Göçmez'i aday göstermesine rağmen aday olmuş ve seçimleri kaybetmişti. Bu yıl tekrar köylere hizmet götürme birliği seçimlerinde Ahmet Göçmez ile yarışacak olan İsmet Koçyiğit köy muhtarlarını telefonla arayarak kendilerinden destek istiyor. Koçyiğit'in son olarak Gölyaka Köyü Muhtarı Şaban Ali Kaya'yı telefonla arayarak kendisinden destek istediği öğrenildi. 1 yılda daha görev yapacak olan Bandırma Köylere Hizmet Götürme Birliğinde ilçe kaymakamı Ali Mantı'nın yanı sıra 2 muhtar ve 2 il genel meclis üyesi görev yapıyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli