Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

GMKAdan gelen haberle Manyas sevindi

GMKAdan gelen haberle Manyas sevindi

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Manyas milli eğitimin projesini kabul etti

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Manyas milli eğitimin projesini kabul etti
Manyas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayatıma Renk Kat" projesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı`nca (GMKA) onaylandı. 
Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan proje, Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı`na başvuruda bulunan 165 proje içinden 83,5 puan alarak bölgede ilk 5`e girmeyi başardı. 
Yaklaşık 6 ay sürecek projenin bütçesinin 157 bin 690, ortaklarının ise İstiklal İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Manyas İmam Hatip Lisesi, Manyas Lisesi ve Nene-Hatun Anaokulu olduğu belirtildi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik, hazırladıkları projenin Manyas merkezdeki tüm okullar için büyük bir fırsat olduğunu kaydedip, proje sayesinde beş okulun da çocuklar ve gençler için birer sosyal yaşam merkezi haline dönüşeceğini bildirdi. 
Projede müzik ve sanat atölyesi, drama salonu, tiyatro ve konferans salonu, çocuk oyun bahçesi ve rekreasyon olanı oluşturulması gibi çok çeşitli faaliyetler bulunduğunu ifade eden Çelik, önümüzdeki günlerde projeyi bir toplantıyla tanıtacaklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli