Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GMKA´dan Proje Yazman Eğitimi

GMKA´dan Proje Yazman Eğitimi

Güney Marmara Kalkınma Ajansı ?GMKA) mali destek programları için proje hazırlama eğitimleri yeniden başlıyor. Balıkesir ve Çanakkale´de 3 gün sürecek eğitimlerde katılımcılara kalkınma ajanslarının destek programlarına yönelik projelerin nasıl yazılacağı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı ?GMKA) mali destek programları için proje hazırlama eğitimleri yeniden başlıyor. Balıkesir ve Çanakkale´de 3 gün sürecek eğitimlerde katılımcılara kalkınma ajanslarının destek programlarına yönelik projelerin nasıl yazılacağı anlatılacak.
GMKA, Balıkesir ve Çanakkale´nin yer aldığı Güney Marmara bölgesinde projecilik kültürünün geliştirilmesi ve proje yazma kapasitesinin iyileştirilmesi için düzenlediği Proje Döngüsü Eğitimlerine yeniden başlıyor. İlk etapta 2015 yılında eğitim düzenlenmeyen 4 ilçede başlayacak eğitimler, ihtiyaç halinde tekrar tüm bölgeye yaygınlaştırılacak.
GMKA uzmanlarının vereceği eğitimler ilk olarak 14, 15 ve 16 Mart tarihlerinde Balıkesir Susurluk ve Çanakkale Gelibolu, 30, 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde Çanakkale Yenice ve Balıkesir Burhaniye ilçelerinde düzenlenecek. Bölgeden gelecek talebe göre eğitimler farklı zamanlarda ve merkezlerde tekrar düzenlenecek.
Herkesin katılımına açık ve ücretsiz düzenlenen eğitimlere katılmak için www.gmka.gov.tr adresinden kayıt yaptırılması gerekiyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: GMKA Proje Yazman Eğitimi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli